Jaktorganisasjoner ønsker The Economists artikkel om internasjonal jakt velkommen

Safari Club International (SCI) og en rekke andre jaktorganisasjoner har publisert et åpent brev til The Economist, for å vise takknemlighet for deres artikkel om internasjonal jakt som hadde tittelen “How trophy-hunting helps protect Africa’s wildlife”.

Brevet fremhever hvordan artikkelen og den medfølgende videoen kritisk adresserer noe av kompleksiteten ved jakt, og det ble gjort ved å presentere fakta objektivt. Kanskje viktigst av alt, The Economist erkjenner fordelene forbundet med internasjonal jakt, spesielt de som bidrar til bevaring av dyreliv og menneskers levebrød.

SCI, sammen med European Federation for Hunting and Conservation (FACE), The International Council for Game and Wildlife Conservation (CIC), Conservation Force (CF) og Dallas Safari Club (DSC), og utvilsomt mange andre individer og organisasjoner over hele verden, ønsker denne upartiske artikkelen velkommen, vi trenger mer saklig mediedekning av det som ofte er et veldig feil presentert og et misforstått tema.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.