Vinn en jakt i Kawazulu-Natal med Kido Safaris

Loddsalget forsetter som normalt, men grunnet kanselleringen av Camp Villmark, vil lodd være tilgjengelig på nett til om med 28-03-2020. Trekkingen fore går 29-03-2020, klokken 16:00 som tidligere annonsert.

Kjøp Lodd

 1. Premie: Jakt i Kawazulu-Natal med Kido Safaris
 2. Premie: Swazi hood med NSCC Logo
 3. Premie: Signert utgave av Faceing Down Fear av John Sharp

Kido Safaris ble etablert i 1991, og har base på et privat, “Big Five” reservat i hjertet av KwaZulu-Natal, Sør-Afrika. Reservatet er på omtrent 60 000 dekar, og er vert for et stort mangfold av dyreliv, inkludert elefant, neshorn, leopard, bøffel, løve, sjiraff, sebra, villhund, gepard og en rekke andre viltarter. krav, Kido Safaris tilby troféjakt på mer enn førti arter på deres forskjellige konsesjoner. Kido har også spesialisert seg på safarier og opplevelsefylte safari utflukter.

Kido Safaris er stolte av å tilby kvalitets service med oppmerksomhet på detaljer – fra “campen”, til deres kjøretøyer, så vel som guider, og sørger for at hele opplevelsen blir et mine for livet.

New logo Kido

INKLUDERT: 6 dagers jakt plus en ankomst og en avreise dag for 2 jegere. Totalt 7. overnattinger. I pakken inngår 1 Blesbuck eller en Impala Vaskeservice, feltpreparering og overlevering av trofea til taxidermist, alle måltider og drikke i campen. (Ikke alkohol holdige drikkevarer) All kjøring under jakten og guideing 2:1.

IKKE INKLUDERT: Flybilletter til Sørafrika, transfer til jaktcampen, 550 USD.  Konservator arbeider. Eventuelle overnattinger før eller etter Safarien.

Mere informasjon om jakten på www.kidosafaris.com

Kjøp Lodd

 1. Premie: Jakt i Kawazulu-Natal med Kido Safaris
 2. Premie: Swazi hood med NSCC Logo
 3. Premie: Signert utgave av Faceing Down Fear av John Sharp
 • Jakten skal gjennomføres i 2020-2021
 • Outfitter: Kido Safaris/ Henk Brink
 • Lodd selges online inntil 25.03.2020 eller så lenge beholdningen rekker. Er ikke alle lodd solgt innen 25.03.2020, selges de resterende på Camp Villmark. Vel møtt!
 • Trekking foretas på Camp Villmark 29.03.2020, klokken 16:00. Vinneren tilskrives umiddelbart etter trekningen.
 • Pris DKK 200,- pr lodd.
 • Totalt antall lodd 150 stk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.