Mokgweetsi Masisi, president i Botswana nominert til, SCI International Legislator of the Year

DZrefATU8AAKTkV

Eksekutivkomiteen godkjente nominasjonen av presidenten i Botswana, Mokgweetsi Masisi, til prisen International Legislator of the Year award. Nominasjonen, som ble utført av International Affairs and Development Committee, anerkjenner president Masisis beslutning om å oppheve landets forbud mot elefantjakt. I intervjuer som forklarer beslutningen hans, baserer han gjeninnføringen av jakt på tre retningsgivende prinsipper.

Behovet for å bevare Botswanas naturressurser

Behovet for å lette sameksistens mellom mennesker og dyr

Behovet for å fremme den vitenskapelige forvaltningen av landets  elefanter og andre dyrearter.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.