VINN EN GRATIS JAKT I LIMPOPO

KJØP LODD

Som en av de ledende profesjonelle safarioperatørene i Sør-Afrika i nesten to tiår, tilbyr Matswane Safaris kundene en unik mulighet til å oppleve en safari for livet.   Den sør afrikanske provinsen Limpopo regnes som en av de vakreste delene av landet, og har en blanding av savanne, bushveld og fjellterreng. Limpopo er hjemsted for et stort utvalg av arter, inkludert elefant, nesehorn, leopard og bøffel.

toplogo
Det er her hvor Matswane Safaris tilbyr jegere en unik sørafrikansk opplevelse med et jaktområde som strekker seg over hele 25 000 hektar . Høyt utdannede, erfarne profesjonelle jegere og vennlig støttepersonell hjelper gjestene med alle nødvendigheter. Lodgen sikrer en komfortabel og avslappet jaktopplevelse.

Alle safarier er nøye planlagt og godt organisert. Kjøretøy, innkvartering og kommunikasjonssystemer er av høyeste standard. Sikkerhet er alltid hovedprioriteten.

Den ideelle og mest populære tiden på året for jakt i Limpopo er mellom april og september. Før ekstreme varmen, og regntiden ankommer, men for de som er eventyrlystne og modige nok, er vi glade for å imøtekomme dine ønsker når som helst på året!   Matswane Safaris praktiserer “spot and stalk”.  Firehjulsdrevne terreng kjøretøyer, tar jegerne ut i terrenget. Når viltet er observert begynner jakten på byttet til fots. Vær oppmerksom på at jakt fra ethvert kjøretøy er strengt forbudt.

INKLUDERT: 6 dagers jakt plus en ankommst og en avreise dag. Totalt 7. overnattinger. I pakken inngår 1 Warthog, 1 Imapala og 1 Duiker. Vaskeservice, feltprepareing og overlevering av trofee til taxidermist, alle måltider og drikke i campen. All kjøring under jakten og guideing 1:1.

IKKE INKLUDERT: Flybilleter til Sørafrika, transfer fra Johannesburg eller Polokwane til jaktkampen (400-800 USD). Alkohol utover lokalt øl i campen. Konservator arbeider.

Mere informasjon om jakten på www.matswanesafaris.com

KJØP LODD

Jakten skal gjenomføres i 2019

Outfitter: Matswane Safaris / Jaco Hurst

Lodd selges online inntil 20.04.2019 eller så lenge beholdningen rekker. Er ikke alle lodd solgt innen 20.04.2019, selges de resternede på Camp Villmark. Vel møtt!

Trekkning foretas på Camp Villmark 28.04.2019, klokken 16:00.Vinnerene tilskrives umiddelbart etter trekkningen.

Pris DKK 200,- pr lodd. Maks 5 lodd pr. person

Totalt antall lodd 150 stk.

nuwe logo met geskrif

Alle som kjøper lodd er i tillegg til jaktreisen, med i trekkningen om 4 abonnementer på African Outfitter

KJØP LODD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.